wpo dubbelbeelden 2018b

Patroonsfeest St. Odiliënberg

Op zaterdag 8 mei a.s. viert St. Odiliënberg het patroonsfeest van zowel de parochie als de basiliek, het feest van de HH. Wiro, Plechelmus en Otgerus. Die dag zal om 9.30 uur niemand minder dan onze bisschop, Mgr. Harrie Smeets, voorgaan in de feestelijke hoogmis. Dat zou hij vorig jaar al gedaan hebben, maar toen viel het feest in het (Corona-)water. ’s Middags is er om 15.00 uur uitstelling van het Allerheiligste waarna gezamenlijk het rozenhoedje wordt gebeden met litanie ter ere van de H. Wiro. De aanbidding wordt om 17.00 uur afgesloten met het zingen van de Vespers en de zegen met het H. Sacrament. Zowel na de Mis als na de Vespers bestaat de gelegenheid een persoonlijke zegening met de relieken te ontvangen. Klik hier voor de poster.

De pontificale mis van 9.30 uur is ook per live-stream te volgen. De inloggegevens zijn: videostream b, toegangscode 210508 (https://videostream.ejaudioverhuur.nl/livestream-b/). Er zijn al enkele sponsoren gevonden, maar ook Uw bijdragen zijn welkom: NL 41 INGB 0004 1591 27 t.n.v. H.D.L.M. Schruer (Zr. Johanna) met vermelding van ‘live-stream 8 mei’ (dit is ook de projectenrekening die wordt gebruikt als U kaarsen wilt laten branden).