Bosscherhof

Missen Zorgcentra

Na de lockdown ten gevolge van de Coronacrisis werd de gebruikelijke (tweewekelijkse) zondagochtendmis in WZC Bergh aanvankelijk verplaatst naar de zaterdagmiddag (15.00 uur). Om wat lucht in de agenda van het pastoraal team te brengen is in overleg met het huis en de vrijwilligers besloten deze met ingang van juni 2022 naar de dinsdagavond (19.00 uur) te verplaatsen. Dan zal het ook om een wekelijkse Mis gaan.

Sinds het voorjaar van 2015 wordt in WZC Bosscherhof in Herkenbosch op dinsdag een avondmis gehouden. Was dat eerst om 19.00 uur, afgelopen zomer (2021) werd het aanvangstijdstip op verzoek van het zorgcentrum vervroegd naar 18.30 uur. Op verzoek van het personeel en in overleg met de vrijwilligers werd deze begin dit jaar (2022) verplaatst naar donderdagmiddag 14.30 uur. Zie ook Roerkerknieuws 96.