Vormsel_5

Vormsel 2022

Dit jaar staat de clusterbrede vormselviering gepland op vrijdagavond 25 november 2022 om 19.00 uur in Melick. Vormheer dit jaar is de Roermondse deken, A. de Graaf Woutering. De voorbereiding begint na de ouderavond die op maandagavond 12 september 2022 om 20.00 uur wordt gehouden in cultureel centrum De Beuk in Posterholt, Nieuw Holsterweg 25. Hoewel de viering clusterbreed is vindt de voorbereiding van de kinderen op locatie plaats, d.w.z. in de verschillende parochies. In Herkenbosch is er dit jaar geen vormselvoorbereiding (wel weer in 2023). Bij deze het aanmeldingsformulier.

Op dinsdagavond 18 oktober a.s. is er weer de gebruikelijke geloofsverdiepingsavond voor de ouders van zowel de vormelingen als van de communicantjes. Diaken Gerard Sars zal dat een gesprek op gang proberen te brengen over geloofsopvoeding in deze tijd.