Allerzielen

Allerzielenvieringen 2022

Daags na Allerheiligen herdenken wij op Allerzielen (2 november) onze dierbare overledenen. In een speciale viering op de laatste zondag van oktober resp. de eerste van november staan we met name stil bij die parochianen voor wie sinds Allerzielen vorig jaar een kerkelijke uitvaart werd gehouden. Aansluitend worden traditiegetrouw op de graven gezegend. Hierbij een overzicht van de aanstaande Allerzielenvieringen:

zondag 30 oktober a.s. (laatste zondag van oktober)

Montfort (St. Catharinakerk) 14.30 uur

Posterholt (St. Matthiaskerk) 15.00 uur

St. Odiliënberg (basiliek) 15.00 uur

Vlodrop (St. Martinuskerk) 16.00 uur

zondag 6 november (eerste zondag van november)

Melick (St. Andreaskerk) 14.00 uur

Herkenbosch (St. Sebastianuskerk) 15.00 uur

 

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Met de wereldkerk vieren wij op maandag 1 november a.s. het Hoogfeest van Allerheiligen. Die dag is er om 9.30 uur een plechtig gezongen Hoogmis in de Berger basiliek, terwijl men ’s avond om 19.00 uur nog terecht kan voor een plechtige Mis in de St. Matthiaskerk van Posterholt. Voor een overzicht van de Allerzielenvieringen in ons cluster klink hier. […]

Reacties zijn gesloten.